Alla inlägg den 19 juli 2012

Av mittemellan - 19 juli 2012 20:32

Har lagt mig i sängen för nu orkar jag inte kämpa för att orka mer. Har ont i huvudet o ögonen. Muntorr fast jag hela tiden ser till att dricka vatten. Svimfärdig, trött o hungrig hela tiden. Beror nåt av detta på borrelian eller är det en biverkning på ökningen av venlafaxin? Hur som helst så orkar jag inte mer nu. Vill bara sova sova sova.

Av mittemellan - 19 juli 2012 04:10

Jag försökte sova utan insomningstabletten inatt. Big mistake. För det första fick jag tvinga ner mig i sängen klockan tolv, fast jag inte va alls trött. R låg o snarkade. Folk lät utanför. Men jag lyckades somna! Tills klockan blev halv tre. Då vaknade jag av att det va en cirkus utanför. Folk gapade, sjöng, spelade musik med massa bas o han med motorcykeln gasade på o körde gata upp, gata ner. Respektera andra finns inte här.


Jag gick upp. Satte mig hos katten o klappade honom på magen tills han tröttnade o började bita i mitt pekfinger. Rätt sött ändå. Han biter o slickar.


Annars har dagen varit utmattande. Tjafs med R för jag lägger mig i hur han gör med katten. Älskade M köpte fyra jätte mysiga kaffekoppar till mig för hon ville muntra upp mig nu när hon vet jag har det jobbigt. Jag blev jätte glad!


Träffade min psykolog för att prata om hur det går att träna på att va ensam hemma. Det va rätt jobbigt när hon pressade mig att säga hur jag upplever händelser o va jag tänker o så. Fast jag tycker det är bra. Jag lär känna mig själv på nåt vis.

Ovido - Quiz & Flashcards