Alla inlägg den 6 maj 2013

Av mittemellan - 6 maj 2013 23:09

Den här månaden har jag handlat kläder för 186 kr. Vad har jag fått för pengarna då? Tre par tröjor och ett par jeans. Jäkla flyt jag haft med erbjudanden och reor. :-D Vill gärna fortsätta leta billiga kläder men vet inte om det är speciellt bra. Måste ju hushålla med pengarna. Men det är ju så billigt! Om jag har vägarna förbi stan ska jag ta ett varv bara för att kolla läget. ;-)

Idag har jag haft möte med två viktiga kvinnor. De motiverade mig så pass att jag tog en promenad på nästan en halvmil på eftermiddagen. Jag vet att det inte är så mycket men det är bra att börja nånstans. Eftersom jag lessnar så lätt vill jag inte köra slut på mig idag så jag inte vill gå imorgon. Fast ett mål är att gå en mil. Det vore något.

Vikten pekar rakt upp. Vet inte om det är för att jag snart ska ha mens men det kan väl vara så. Många säger att det är vanligt. Ska iaf försöka att inte haka upp mig på vikten för det är inte det viktiga. Så länge kroppen mår bra och det gör den definitivt inte nu så det är bara att köra. Ta en dag i taget. Fast jag får träna på det.

På onsdag börjar jag arbetsträna. Taggar som fan!

Ovido - Quiz & Flashcards