Alla inlägg den 30 september 2012

Av mittemellan - 30 september 2012 22:28

 

(Bilden är från nätet)

Av mittemellan - 30 september 2012 09:23

Vad fort helgen går! Skönt.


Igår var jag med en vän till en secondhand. Jag fyndade tre glasskålar, en som jag tänkte ha nötter o naturgodis i o de andra två är likadana o passar bra till frukost. Jag köpte två ifall jag får besök. Då matchar det. ^^

Så hittade jag vackra "dockor". Broderigarn. Det var melerat i alla möjliga färger o kostade bara några kronor styck så jag köpte nio olika färger. Överlycklig! Nu kan jag pyssla massor hela hösten!!


Vi åkte till den lokala garnbutiken också för det var ett speciellt nystan jag behövde. Hittade självklart massa mer!! :D Kostade närmare tvåhundra kronor, o det är värt varenda krona! Jag frågade efter nyckelringar o de hade inga, men kvinnan va så himla trevlig o sa att hon ska beställa hem det. Så jag får väl komma tillbaka nästa månad igen. Jippie! Mer garn. :)


Ni tycker säkert jag är helknäpp som blir lycklig över lite garn.


Min vän sa att jag borde sälja mina armband jag gör. Jag vill inte det. Tror inte det finns en marknad för det. Hon är väldigt positiv jämt så hon försökte peppa mig att åtminstone fundera på det, men jag är inte ute efter att tjäna pengar. Jag vill bara pyssla. Göra nåt jag mår bra av. Nåt jag tycker är roligt.


Nu ska jag plocka ihop lite grejer för jag ska iväg till min bff :) o sitta där hela dagen (om jag orkar) så jag måste ha grejer med mig så jag inte blir rastlös. :)

Ovido - Quiz & Flashcards