Alla inlägg under maj 2013

Av mittemellan - 12 maj 2013 16:54

Snabbdammat, dammsugit och diskat.
Bara träningen kvar sen kan jag slappa innan middagen.

Av mittemellan - 12 maj 2013 16:11

Idag har jag gått 6km. Det är inte tillräckligt. Jag borde gå en mil för jag vill bli så smal så smal. Ska träna med hantlar till tung musik. Helst vill jag ut och gå igen men mina ben är möra efter så mycket promenader under veckan. Känner mig misslyckad fast jag är duktigare än vad jag varit på länge. Jag ger mig inte, jag vill nå mitt mål. Tror mitt delmål är 76kg. För så mycket vägde jag för knappt ett år sen och då tyckte jag att jag var så tjock så tjock.

Har ätit kvarg och blåbär till mellanmål. Ska koka ägg till middag. :-P

Av mittemellan - 11 maj 2013 23:00

Jag såg en bild på min kille där han och ett gäng satt ute och på bordet stod det ölburkar och en spritflaska. Elak käring som jag är skriver jag på nätet, skickar ett sms och slutligen ringer honom för att fråga om han dricker. Jag hörde direkt att han var påverkad. Jätte arg och besviken blev jag. Han har struntat i allt jag sagt. Han kör sitt race rakt ur det här förhållandet om han fortsätter. Så frågade han mig vad jag känner för honom och just nu vet jag inte vad jag ska säga. Jag blir så olycklig när han gör såhär. Om han vill att det ska funka är det dags att visa det för det känns inte alls. Han väljer alkohol framför ett fungerande förhållande. Trist. Och det är inte ens allt. För mycket negativt. Jag orkar inte nu. Godnatt.

Av mittemellan - 11 maj 2013 14:41

Handlat kvarg, blåbär och ägg. Mellanmålen är räddade! Slipper äta äpplen var eviga dag.

Körde en mil på crosstrainern på 43 min. Vet inte ens vad som är normalt, hur fort man ska klara en mil, men det är väl bra? Hyfsat iaf? Äh, jag är bara glad att jag gör nåt varje dag. När ska jag börja gå ner i vikt? Önskar att det syntes något på vågen redan nu.

Idag blir det iaf soppa till middag. Kanske ett knäckebröd också. Och massa massa vatten.

Ps. Tycker att jag blir fetare för varje dag som går. Låren väller ut när jag sitter ner och kläderna är alldeles för små. Sucks to be me.

Av mittemellan - 11 maj 2013 07:46

Många pratar om dieter, eller svält, för att nå sitt mål. Jag har läst om många dieter och blir sugen på att testa varje gång jag läser "snabbt resultat" "få drömkroppen redan idag" och "så gick jag ner 20kg". Fast är det rätt sätt för mig? Jag torskar så lätt på godis och annat fyllt med socker. Jag tror att det bästa för mig är om jag fortsätter med husmanskost och kör mer på träning. Då gör det heller inget om jag tar en bit tårta när det är kalas eller en godispåse på helgen. Nu vill jag inte hålla på att gynna mitt sockerberoende men jag tror ändå det är bättre än att följa en strikt diet då man inte får unna sig något utan att öka massor i vikt. Jag kör mitt race och hoppas att jag kommer må bättre med mig själv och i mig själv. Jag är glad för alla promenader jag tagit denna vecka för jag känner mig piggare och jag får dessutom tiden att gå.

Nu äter jag havregrynsgröt med ett hackat äpple och mjölk. Sen ska jag ut på promenad. Trevlig lördag på er där ute!

Av mittemellan - 10 maj 2013 19:50

Total tid promenad idag, 1h 50 min.
Brända kalorier, ca 700.

Jag är trött. Härligt trött av motion och massa frisk luft och inte alls av rastlöshet och tristess. Noll godissug. Känns förjävla bra. Hoppas på bättre flås så jag kan börja jogga som alla andra gör. :-)

Av mittemellan - 8 maj 2013 19:03

Idag har jag jobbat för första gången på tid och evighet. Kändes skönt att göra något annat. Något nytt.

När jag jobbat mina timmar gick jag till affären och handlade soppor, en sallad och en ask hallon. Har ätit upp hallonen nu. De var inte lika goda som tinade frusna, tyvärr.

Kvällen spenderas i soffan med serier. Har inte lust att göra något annat.

Av mittemellan - 7 maj 2013 22:38

Varför han fortfarande tar min energi vet jag inte. Varför kan jag inte släppa vissa personer? Sådana jag ändå inte vill ha kontakt med.
Idag råkade jag snubbla över en gammal kärlek på ansiktsboken. Klickade lite fast jag egentligen inte ville. Hittade hans tjej. Hon har lagt upp nya bilder sen sist. Dey var ändå minst ett år sen jag kollade hennes sida. Hon är tjockare än mig. "Det ska väl du skita i" tänker ni säkert nu. Jag håller med men det är inte så lätt. För när jag var med den här killen så var han fortfarande helt fixerad vid sitt ex. Han pratade ofta om henne och hur smal och fin hon var. Han tyckte om hennes små bröst och synliga ryggrad och revben. Han sa vid några tillfällen att jag skulle vara finare om jag blev smal som hon. Han ville heller inte ingå i ett förhållande med mig som jag såg ut då. Sakta krossade han mig. Min självkänsla har alltid varit låg men han tryckte ner den ytterligare. Det gör fortfarande ont i de sår han har gjort i mig. Det är så konstigt att han fortfarande betyder så pass att jag vill bevisa för honom att jag duger och så vill jag bli galet smal för att köra upp det i röven på honom och skrika att du får aldrig mig. Jag är för bra för dig. Jag förstår inte hur en människa kan vara så elak och okänslig. Jag hoppas att han behandlar sin tjej med respekt och att hon inte tar hans skit.

På tal om fläsk, jag försöker ta en promenad varje dag och försöker sluta med godis. Senare ska jag prova på att gymma för ryggens skull. Jag tänker på det min kp sa till mig. Att om man inte gör något för att gå ner i vikt då ska man inte pipa om hur tjock man är. Sköning. :-)

Ovido - Quiz & Flashcards