Alla inlägg den 4 juli 2013

Av mittemellan - 4 juli 2013 20:10

Jag vill så gärna pyssla om hemma men det krävs mer än nya gardiner för att det ska bli så där mysigt som jag vill ha det. Tyvärr är möbler alldeles för dyrt för att jag ska ha råd att köpa allt jag behöver ha nu. Eller, behöver är fel ord. Jag är inte möbellös, jag har bara inte det jag borde ha i min lilla lägenhet. En hörnsoffa bland annat, det är för stort för mig. Jag önskar jag hade en mindre soffa eller två fåtöljer. Ett mindre soffbord och en grå ryamatta och en svart byrå. Det vill jag ha. En tavla och ett par gardiner jag redan sett ut. Lite tyg att sätta vid sängen. Nya fluffiga kuddar jag redan hittat. Det är inte världsmycket men jag har inte råd för jag har inte sparat pengar. Tyvärr.

Börjar få tillbaka lusten att motionera och om det fortsätter uppåt kan jag börja trappa ner ciggen för att på lång sikt sluta helt (igen). Då har jag råd med allt jag vill. :-) Nu fantiserar jag, men vafan, det är sån jag är. En drömmare.

Nu ska jag pyssla om hemmet lite. Rensa bland grejerna i badrummet och se om det finns saker jag inte använder jag kan ta bort och så. Kanske kan göra plats för söta lådor i samma nyans som min nya fina badrumsmatta. Åh vad jag älskar inredning.

Ovido - Quiz & Flashcards