Alla inlägg under november 2012

Av mittemellan - 9 november 2012 10:54

Jag köpte ytterligare två lådor till bokhyllorna. Är sugen på att fylla alla utrymmen med lådor. Är trött på prydnadssaker. Samlar damm. Förvaring är bra. Ordning. Man slipper se allt skräp man inte kan förmå sig att kasta.

På söndag får jag besök. Ska försöka snygga till hemmet så det ser mer vettigt ut än nu. Har iaf dammsugit upp spåret av grus cykeln lämnade efter sig.

Huvudvärk idag. Har tagit massa tabletter. Gör ont. Orkar inte va uppe o vaken men bara tanken på att lägga sig o sova på dagen ger mig ångest. Ska försöka att inte anstränga huvudet alltför mycket idag.

Nu ska jag göra mig i ordning. Duscha o välja kläder. Ska handla i den lokala mataffären.

Av mittemellan - 8 november 2012 22:09

Jag orkar inte.


Av mittemellan - 7 november 2012 20:12

Idag blev temat att transportera sig. Mig. Jag berättade att det går att cykla. Ibland. Hon envisades med att prata buss. Jag blev arg. Jag vill inte prata om bussen, hållplatser o centralstationen. Jag kan inte åka buss o fattar inte varför hon tjatar om det. Jo, jag vet varför men jag gillar det inte. Känner mig värdelös som inte ens kan åka buss. Måste vänta på att andra har tid att frakta mig. Kan inte ta mig själv in till stan för att handla på Indiska, köpa nytt garn eller prata med psykologen. Klart det gör ont i mig. Speciellt när jag blir akut sugen på nåt. Som nu. Jag behöver piprensare till en grej o det finns i stan. Så jag får vänta tills nån ska ditåt o kan ta med mig. Jag vill inte att det ska va så. Jag vill kunna vara fri. Våga själv. Jag tycker jag låter så störd när jag pratar som att jag är helt isolerad. Fast det är så. I mitt huvud. Jag vet bara inte hur det ska ändras.

Av mittemellan - 7 november 2012 10:57

Om två timmar är jag på samtal med psykologen. Jag brukar gå på måndagar men det blev uppskjutet för jag åkte på mini-semester med mamma. Man kan säga att vi shoppade loss. Vi har handlat till våra lägenheter mest. Det slank ner några klädesplagg i vagnen också. På leksaksavdelningen hittade jag en gigantisk förpackning med målade träpärlor. Så igår när jag va för pigg för sängen o inte ville ta några tabletter satt jag o knöt två tjusiga pärlarmband. Det blev ett till nu på morgonen. Jag hamnar i trans. Det är bara jag, massa färgglada pärlor o snören i min värld. Jag ser inget. Hör inget. Jag bara pysslar. Skapar. Fantiserar. Är rätt nöjd med det. Hellre en mysig fantasi än en mörk verklighet.

Av mittemellan - 3 november 2012 21:46

Jag pallade inte sitta vid skrivbordet o uggla så jag startade avsnitt o stickade i soffan istället. Har kommit halvvägs på sista sockan till mig. Tar lite tid när jag kommer av mig. En stor distraktion var godiset så det är tur att det är uppätet.
Vad ska jag sticka sen? Brorsan behöver en ny mössa, han va inte helt nöjd med de han fick i våras. Jag ska se om jag har nåt passande garn. Annars är det billigt på Rusta, Hehe. Ska försöka leta upp ett fint mönster. Vore kul med nåt speciellt, typ svampbob. Annars får jag rita upp mönster själv. Borde inte va så himla svårt.

Nu låter det som en granne river i rören. Innan dess har nån spikat i tre breaking bad avsnitt. Värdelöst. Nu ska jag kolla på Simpsons.

Av mittemellan - 3 november 2012 17:50

Lägenheten är någorlunda städad. Allt godis jag köpte igår är uppätet. Har sorterat papper från 2007 o framåt. Mycket skit hinner man samla på sig. Mådde inte bra psykiskt när jag va iväg till vännen. Kändes kasst. Tur att hon känner mig vid det här laget.

Har suttit länge o tittat på bilder på nätet. Är jätte sugen på att skapa nåt men jag har inte alls ro. Jag klarar av simpla saker, som att sticka, för då kan jag kolla avsnitt under tiden. Att sitta o rita är sjukt jobbigt eftersom jag måste ha all fokus på det o kan inte ha avsnitt i bakgrunden för då blir jag totalt ofokuserad. Jag hoppas jag finner ro snart så jag kan göra fler olika saker jag mår bra av. Tror inte det är nyttigt att bara ha en sysselsättning.

Av mittemellan - 3 november 2012 11:33

Har ätit alldeles för mycket till frukost.
Diskade. Vek tvätt. Ska dammsuga o göra fint till besöket imorn. Det är väldigt äckligt o dammigt så jag har en hel del att göra. Ska iväg o umgås med en vän som inte har det speciellt bra nu. Hoppas jag hinner med allt idag. Ska duscha också. Har inte borstat tänderna än heller... Massa jävla måsten. Blir så jävla trött. Kan man inte bo i ett dammigt stökigt hem o gå runt o lukta gammal gubbsvett o aldrig ta ut soporna o låta bananflugorna festa på gamla matrester i köket?

Av mittemellan - 2 november 2012 23:46

Ska jag skylla på tabletterna eller är det mig det är fel på? Jag vill säga att allt är tabletternas fel, men det tror jag inte. Jag tror inte ens att de har någon inverkan på hungern. Jag vill nog bara tro det för det känns bättre när jag sitter med en smörgås eller en andra skål soppa. Jag hatar att jag gått o blivit så svag helt plötsligt. Eller, plötsligt var väl att ta i. Jag har alltid varit fet. Nu har jag så högt bmi att jag är inom ramen för fetma så, yeay. ÄNDÅ trycker jag massa knäckebröd till teet nu nästan mitt i natten. Det ska inte ätas efter 19 på kvällen!! Jag har haft ganska bra rutiner men de fuckar jag nu när jag håller på att äter mackor mitt i jävla natten o så grinar jag ändå över att jag bara blir fetare o fetare. Jag vill kanske inte va smal som ett skelett, men det vore trevligt att inte ha värsta hängbuken osv. Eller, jag skulle kunna stå ut med feta armar o ben, bara magen är platt. Skulle se för hemskt ut, men jag skulle få känna hur det känns med en platt mage iaf. Fast det är bara ruttna idéer o en jävla massa bortförklaringar. Man kan inte äta o grina sen. Antingen gör man nåt åt det eller så accepterar man sin kropp.

Jag gör ingetdera. Kan inte.

Bullshit.

Men jag vet inte hur man gör.

Sluta ät då.

Men jag vill inte svälta mig.

Men hur tänkte du bli smal då?!


Varför är jag så jävla ful o fet o alla andra så himla fina? Till o med feta tjejer är finare än mig. Alltså, man behöver inte va smal för att va snygg. Jag är både fet o ful. Så sjukt irriterande. Men nu måste jag ta mina pills så jag kommer upp nångång imorn.


ps; pratade lite med en snubbe idag. Vi bor väl inte direkt långt ifrån varann. Han verkar trevlig. Så där så man kan sitta i hans kök o dricka kaffe trevlig liksom. Vi kommer fortsätta snubbla på varann eftersom vi hänger på samma ställe. Kunde va kul o kanske bli bekanta. Har så svårt att snacka med folk. Fast det verkar han också så det kan ju passa bra :P

Ovido - Quiz & Flashcards